fbpx

Kasarmikadun Hammasklinikka on nykyaikainen hammaslääkäriasema Hämeenlinnan keskustassa, kävelykatu Reskan välittömässä läheisyydessä.

Olemme yksityinen, ketjuihin kuulumaton hammaslääkäriasema, joka on erikoistunut implanttihoitoihin, keraamisiin siltoihin, kruunuihin ja täytteisiin. Kiinteät proteettiset työt valmistetaan omassa hammaslaboratoriossamme. Vastaanotolla on myös perushammashoito- ja suuhygienistipalvelut.

Käytössämme ovat uusimmat hammashoidon menetelmät ja laitteet, jonka ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme yksilöllistä, turvallista ja kivutonta hammashoitoa.

 

Puhelin: 010 219 4015

Sähköpostiosoite: hammasklinikka.hameenlinna@coronaria.fi

Nettiajanvaraus: siirry nettiajanvaraukseen »

Käyntiosoite: Kasarmikatu 7B, 5 krs., 13100 Hämeenlinna


Anna palautetta

    Hyvä Asiakas,
    jos olette tyytymätön hoitoonne, toivomme että otatte yhdeyden henkilökuntaamme asian selvittämiseksi. Vastaanoton potilasasiamiehenä toimii Riitta Ovaskainen puh. 040 555 3414.
    Teillä on myös mahdollisuus tehdä asiasta kirjallinen muistutus, mikäli asian vapaamuotoinen selvittäminen ei tuota tulosta. Lisätietoa saatte Aluehallintoviraston sivuilta.
    Jos hoitoa koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvoitteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ( www.kuluttajariita.fi ) ratkaistavaksi, mutta tässä tapauksessa kuluttajan tulee olla ensin yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan.