fbpx

EHL Simo Lohi

  • Hammasimplantit
  • Vaativat ja leikkaukselliset hampaiden poistot
  • Hammas- ja ientulehdusten kirurginen hoito
  • Limakalvosairauksien tutkimukset ja hoito
  • Limakalvomuutosten koepalat ja poistot

Vastaanotollamme käy säännöllisin väliajoin suu- ja leukakirurgian erikoishammaslääkäri. Suukirurgian yleisimpiä hoitotoimenpiteitä ovat leikkaukset, joissa poistetaan hampaita ja asetetaan implantteja.

Hammasimplantit

EHL Uula Kitti

Hammasimplantit ovat leukaluuhun asetettavia keinojuuria, joiden varaan voidaan rakentaa muun muassa kruunuja, siltoja ja implanttikiinnikkeisiä irtoproteeseja. Hammasimplanttien asettaminen on toimenpiteenä kivuton, eikä siitä seuraa mainittavia jälkivaivoja. Toimenpiteen jälkeen hammasimplantin annetaan luutua leukaluuhun noin kolmen kuukauden ajan. Luutumisvaiheen ajaksi potilaalle voidaan tarvittaessa tehdä väliaikainen proteesi. Luutumisen jälkeen tehdään hoidon lopullinen proteettinen osuus.

Hammasimplantteja tulee hoitaa yhtä huolellisesti kuin omia hampaitakin. Ohjaamme sinua yksilöllisesti kotihoidossa ja neuvomme valitsemaan sinulle sopivimmat hammashoitovälineet. Hoidon jälkeen sekä implanttien että niitä ympäröivien kudosten tilanne tulee tarkastaa säännöllisin väliajoin. Määritämme juuri sinulle sopivan ylläpitohoitovälin ja kutsumme hoitoon.

Jos olet kiinnostunut implanttihoidoista, voit varata ilmaisen konsultaatioajan yksilöllisen hoitosuunnitelman tekoon.

Lataa: Suukirurgisen toimenpiteen jälkihoito-ohje