fbpx

SHG Marika Kaarna

Vastaanotolla tehtävä valkaisu tehdään ammattikäyttöön tarkoitetulla valkaisugeelillä, jonka vaikutusta tehostetaan valolla. Toimenpide tehdään yhdellä hoitokerralla ja se kestää n. 2h.

Kotivalkaisumenetelmässä sinulle tehdään yksilölliset kotivalkaisumuotit, joihin valkaisugeeliä annostellaan. Kotivalkaisussa käytettävä geeli on miedompaa, joten valkaisumuotteja tulee pitää suussa 2-4 h päivässä (tai yön yli) useampana päivänä viikossa.

Menetelmien teho on hyvin yksilöllistä, joten tarkkaa lopputulosta ei voida etukäteen kertoa.

Suun ja hampaiden tulee olla moitteettomassa kunnossa, jotta valkaisu voidaan turvallisesti tehdä. Etenkin huolellinen hammaskiven ja pintavärjätymien poisto sekä reikiintyneiden hampaiden ja hammaspaikkojen saumavuotojen korjaaminen on tärkeää tehdä ennen valkaisua. Valkaisuaineet valkaisevat vain omaa hammaskudosta, jolloin hammaspaikat eivät valitettavasti vaalene. Näkyvällä alueella olevat paikat voidaan tarpeen vaatiessa valkaisun jälkeen uusia.

Hampaiden valkaisun tekee suuhygienistimme. Jos olet kiinnostunut varaamaan aikaa valkaisuun, mutta jokin asia vielä askarruttaa, voit varata suuhygienisteillemme ilmaisen konsultaatioajan.