fbpx

EHL Kai-Jeri Koskinen

Esteettisessä hammashoidossa hampaiden pieniä asentovirheitä, muotoa ja väriä voidaan korjata ohuilla posliinikuorikoilla tai käyttämällä kerrostamalla esteettistä muovia.

Vanhat paikat voidaan uusia, jos ne ovat värjääntyneet tai paikkamateriaali ei enää esteettisesti tyydytä. Nykyaikaiset hammasmateriaalit ovat esteettisesti erittäin korkeatasoisia ja huomaamattomia. Hampaiden miellyttävä ulkonäkö on keskeinen tekijä kaikkea hoitoa suunniteltaessa ja toteutettaessa.

Näkyvältä paikalta hammaskaarelta puuttuva hammas voidaan korvata huomaamattomasti joko proteettisin ratkaisuin tai implantin avulla.

Hammaslääkärin tai suuhygienistin vastaanotolla on useita keinoja valkaista hampaita, riippuen värjääntymisen syystä. Hammaskiven poistossa käytettävä ultraäänilaite poistaa tehokkaasti ruuan, juoman ja tupakoinnin aiheuttamia värjäytymiä, samoin soodapuhdistus ja hohkakiveä sisältävän pastan ja kumisen, pyörivän kupin avulla tehty pastapuhdistus.

Mikäli värjäytymien poisto ei yksinään riitä halutun lopputuloksen saavuttamiseksi, hampaiden valkaisu vetyperoksidin avulla on tehokas keino saada vaaleammat hampaat.

Vastaanotollamme työskentelee ammattitaitoisia eri osa-alueiden asiantuntijoita sekä erikoishammaslääkäreitä, joten korkealaatuiseen lopputulokseen päästään niin estetiikassa, implanttihoidoissa kuin ienalueiden plastiikkakirurgiassakin.